Nu är semestern slut och jag är tillbaka på jobbet. Med tanke på hur slutet av semestern blev med sjukhusbesök, dåligt bemötande, minimalt med hjälp och stressiga dagar så hade jag gärna haft semester och vilat några dagar till
Tillhör du en av de stackare som behövt jobba idag. Bittert, jag förstår. Nåja, det är över nu. Slå dig nu ned i en skön stol och låt någon annan få passa upp
8 cl färskpressad apelsinjuice (kall). 18 cl champagne (eller annat mousserande vin), välkyldSå här gör du 5 minuter Häll champagne i glasen, fyll dem till hälften
Förlåt att detta recept från nyår har dröjt, jag vet att några av er har frågat efter det. Det har varit svårt att hinna och så kände jag att den passade bättre så här inför helgen
Då är vi alltså framme vid tipsartågets ändstation nu, visserligen två dagar för tidigt (eller en, beroende på när du läser detta) men vi vill ju att ni ska kunna hinna få hem alla ingredienser också så ni kan blanda er drink
Ska ni dricka champagne på nyår. Här kommer ett mumsigt recept på en champagnedrink, som man antingen kan ta som fördrink eller om man vill skåla i nåt annat är vanlig champagne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.