serves 4-6. 3/4 cup filtered water. 1/4 tsp dried chili flakes (or fresh red chili). 4 tbsp extra virgin olive oil. 1) Preheat the oven to 240° C (460° F) using the grill function. 4) Transfer to a large bottle or jug and chill for at least 3 hours before serving. 3/4 cup filtered water. 1/4 tsp dried chili flakes (or fresh red chili). 4 tbsp extra virgin olive oil
Matig omelett av "left overs"2 portionerDetta behöver du"Left overs" - I detta fall var det kyckling men "man tager vad man haver". Kanske lite bacon, grillad paprika eller varför inte lite lax1 rödlök - Tyckte jag passade bra till kycklingen4 äggkokosmjölkörtkryddorsaltpepparmixSå här gör duBryn löken och kycklingen i en stekpannaVispa ihop ägg, en skvätt kokosmjölk, salt, pepparmix och örtkryddorna i en bunkeHäll äggsmeten över den brynta kycklingen och lökenLåt omeletten sakta stelna på svag värme och rör lite försiktigt så att lös smet kan rinna ner till botten och stelnaNär omeletten är krämig på ytan och släppt från kanterna är den klarVänd upp den på en tallrikKlar att avnjutas tillsammans med en god sallad. 4 ägg
Happy days in deed. Ugnsrostad sötpotatis (4-6 personer). Lägg på en ugnsplåt och ställ i ugnen i ca 30-40 minuter beroende på hur tjocka bitarna är. ) Ugnsrostad sötpotatis (4-6 personer)
If you don’t like coffee, the coffee can be left out. 4 cups of sugar / 3. 8 cups of flour / 4. 4 tbsp espresso coffee / 4 msk espresso kaffe. 4 cups of heavy whipping cream / 1 dl vispgrädde. Preheat the oven to 440 F. 4. 4 cups of sugar / 3
Sagaform ”Happy days”. Vad passar väl då bättre i 24 graders tryckande värme än att baka bullar. 4 msk vaniljsocker. Ta upp degkroken, Täck med plastfolie och låt jäsa 45 minuter. 24 graders tryckande värme än att baka bullar. 4 msk vaniljsocker
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. 20 gr kokosolja + 40 gr honung eller agavesirap + 1,5 msk rå kakao, eller mörk choklad. 40 gr honung eller agavesirap
Oh, those were the days. Rotfruktsmos ca 6 portionsformar400 g mjölig potatis400 g palsternackor200 g sötpotatis100 g selleri 100 g morötter½ dl riven gul lök50 g smör 2 dl matlagningsgrädde40 g fint riven parmesanost2 dl finhackad bladpersilja1 tsk chilipulver3 äggsalt och vitpepparSkala och koka rotfrukterna tills de är färdiga. Låt det koka ihop utan lock tills det återstår ca 4 dl. 400 g mjölig potatis. 400 g palsternackor. 40 g fint riven parmesanost
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. instagram 100kitchenstories. Det känns som att jag säger det hela tiden, men ännu en vecka är faktiskt här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.