Placera filéerna i en ugnssäker form. Riv över limeskal och pressa ner halva fruktens saft. Häll över vinet, krydda och låt stå och dra till sig i en halvtimme
Separat är de två topp-produkter inom sitt segment. Salmalax respektive kallpressad extra-virgin avokadoolja med chiafrön och oregano från Mira (säljs hos Beriksson)
Idag på morgonen så möttes vi av 20 grader och sol här i Åbo och jag kan tänka mig att ni har riktigt härligt sommarväder där hemma i sverige på vår nationaldag
Kanelbullen är mitt nordiska köks oslagbara favorit. Lägg i oljad bunke igen, täck med plast och låt jäsa på varmt ställe i 30 min. Sätt ugnen på 230 grader
När vi var på Tjolöholms julmarknad för någon vecka sedan så köpte jag bland annat ett gäng med goda franska ostar, minns tyvärr inte namnet på de men det var en grönmögelost, en getost och en brieost
Efter en skön långpromenad i solsken och skogsgrönska smakade det super med en härligt fräsch lunch. Kombinationen ägg, sill och avocado är helt enkelt slående och SÅ otroligt gott
Hej på er. Här kommer tårtatn jag gjorde till veckans student, Maja. Jag hade uppgiften att göra tårta till 55-60 personer och då är långpannevarianten oslagbar
Jag älskar Mojito och tycker kombinationen lime och mynta är oslagbar, så första gången jag provade denna var jag tveksam till att man tillsatt päron till den oslagbara kombinationen
250-300 g rumstempererat smör. 300 g Philadelphiaost. Såg ni finalen i Sveriges Mästerkock. Då vet ni att Catarina König vann med denna finaltårta, eller Catarinatårta som den kallas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.