Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Att ta första skedtaget och se den krämiga mitten sakta rinna ut lagom mycket. Även fast jag ibland sliter mitt hår med vissa recept för att få det sådär perfekt, så är det som bortblåst när man får det där perfekta resultatet med en smak som nästan ger en gåshud, och utseendet som blev precis sådär som man hade föreställt sig i huvudet
½ kålrot (som den på bilden). Det gör inget om maten blir lite bränd mot slutet, för det är bara gott. Det är nämligen ugnsbakade rotfrukter och lök som dessutom är på säsong nu, vilket är lika med billig mat
Men förden större och lyxiga varianten kör jag på fina burkar. Jag bakar till att från små gåvor för alla hjärtans dag och som "gå bort"-present, till födelsedagar och julklappar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.