Mitt tips – använda termometer. Putsa fläskfilén fri från hinnor och senor. HONUNGS-OCH-CHILIMARINERAD FLÄSKFILÉ MED HALLON-OCH MELONSALLAD OCH HALLONDRESSING
Recept från Martin Johanssons bok "Enklare bröd". Brödet får klart göras samma dag, men vik-vila-brödet är ett smidigt bröd och otroligt luftigt och gott
Skär spetskålen i 4-6 klyftor (men behåll roten). Ugnsbaka på 200 grader i 15-20 minuter tills de har en rejält rostad färg. Ingefära- och soyavinägrett 1 msk färsk ingefära, finriven 1 msk äppelcidervinäger 1 msk japansk soya 2 msk olivolja
Vik fyrslagsvik varje halvtimma genom att vika in degen från kanterna in mot mitten. Låt foccacian svalna lite innan du stjälper upp den på galler och låter kallna under bakduk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.