Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten. Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier
De frusna hallonen strös över och till sist hälls marängen över alltihop. Krossa kexen och strö dem på bottnen av en ugnssäker form, ca 27cm i diameter
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Idag blev det fröknäcken och dessa supergoda bäriga bollar. För att hålla hoppet uppe spenderar jag dagarna med att göra blande det roligaste och mest harmonifyllda jag vet, läsa mat- och baktidningar/böcker/bloggar och prova massa nya recept
Hallon, mango, apelsin och banan i lämpliga bitar, blandas i en ugnsform. Innehållet kan givetvis varieras men jag rekommenderar att ha både frukt och bär
Färska bär och grädde känns onekligen somrigt. Nu är ju dessutom våren och värmen äntligen här. Därför bjuder jag idag på ett recept på en god och grymt enkel somrig efterrätt med mitt favoritbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.