Saké kallas av vissa för risbrännvin vilket är fel och av andra risvin vilket är lite mer rätt, ännu mer rätt skulle är nog, om jag förstått det rätt, risöl
Ibland är det uppåt i livet och ibland på andra hållet. Igår var det mesta i Mårtenssons kök upp och kvällen avslutades på Bryggeriet för en trevlig Quizkväll i glada vänners lag
3 blad färsk salvia. Vitlöksklyftor (jag hade 3 smala jävlar). 2-3 msk rybsolja (går bra med rapsolja eller nån annan satans olja). 3-4 små kvistar färsk timjan. Stek 2-3 minuter per sida eller tills biffarna är rejält jävla genomstekta – blandfärs innehåller gris, då måste köttet vara minst 70 grader för att alla äckliga salmonellabakterier (som garanterat finns där om du inte steker maten ordentligt) ska dö. 3 – Det här med att göra biffar alltså… fy fan vilket jävla peckel*. 3 blad färsk salvia. 1 lagerblad Vitlöksklyftor (jag hade 3 smala jävlar). 2-3 msk rybsolja (går bra med rapsolja eller nån annan satans olja). 3-4 små kvistar färsk timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.