Torka i torkugn på 40 grader i 3-6 timmar beroende på storlek. 3-6 timmar beroende på storlek. I orginalreceptet heter de här skapelserna Strawberry Macaroons men i ärlighetens namn har de inte många likheter med makroner
Gröna februari lider mot sitt slut, och här kommer månadens sista recept. Men ni behöver inte oroa er, vi tjejer kommer inte att sluta här utan nya spännande saker är på gång
3 dl valnötter. 3 dl valnötter. Det här råa godiset är en av mina favoriter. Superenkelt att göra, kräver ingen torktid och har en perfekt, smörig chokladkokossmak
ca 4 port100 g fläskkött300 g benfritt nötkött, i skivor1 chili, hackadca 1 dm purjolök2 morötter5 pepparkorn3 msk soyaca 3 dl porter öl1 gul lök3 vitlöksklyftor4 enbär2 lagerblad1 msk grovsalt2 msk olivoljaca 2 msk maijzena majsstärkelse att reda av såsen med. Sätt in lergrytan i ugnen utan lock i 200 grader, rör om då och då, tills köttet fått lite gyllenbrun färg, ca 30 minuter. Låt stå i cirka 3 timmar eller tills köttet är mört. 3 vitlöksklyftor
tjäderhöna ca 1½ kg2 tsk salt1 kryddmått vitpeppar2 msk matfett2 dl buljong1dl rödvinSÅS4dl steksky ev spädd med buljong3msk vetemjöl2dl gräddevinbärsgeleDet är nu du ska använda din gjutjärnsgryta. Sila upp stekskyn, red av den med vetemjöl utrört i lite vatten, späd i grädde och låt koka i 3 min. 3msk vetemjöl
175 g smör6 dl vetemjölen nypa salt1½ dl florsocker3 äggulorfyllning. finrivet skal och saft av 6 citroner6 ägg9 äggulor3½ dl strösocker300 g smör2 st citroner, i skivorArbeta ihop smör, mjöl, salt och florsocker. 3 äggulorfyllning. 3½ dl strösocker
en hel anka på ca 2-2,5 kg3 krm salt2 krm vitpeppar2 gula lökar1 morot3 krm timjan4 apelsinerTill apelsinsås. 3 msk strösocker0,5 dl rödvinsvinäger4 dl hönsbuljong1 dl madeira2 msk maizena majsstärkelse3 msk madeira2-3 msk apelsinlikör2 tsk citronsaft1 msk smörAPELSINSÅS. Strimla skalen och koka dem i 1 liter vatten i 2-3 minuter. Vänd ankan efter 30 minuter. Ta ut ankan och låt den vila under folie - högst 30 minuter dock. 3 krm salt. 3 krm timjan
3 st kabanoss korvar½ fläskfiléca 2 dl svarta oliver, utan kärnorca 1 dl syltlökca 1 dl ättiksgurka, hackad½ röd paprikaca 1 dm purjolök,hackadca 4 dl matlagningsgrädde2 vitlöksklyftor, pressadesalt, peppar, mejramsmör att steka ica 3 msk vetemjöljasminrisBörja med att skära korven i små bitar, stek den sen i lite smör. 3 st kabanoss korv. ca 3 msk vetemjöl
Jag som bloggar om mat och dryck på Remsans bistro heter Emmy Torsund, är 39 år och kommer från Kalmar. 300 g morötter, skalade och i mindre bitar. 300 g morötter
Dag 56 i Konsolideringsfasen. Det är ett väldigt intresse för utländska fantastiska bär. Gojibäret, är det senaste i raden med otroligt mycket nyttigt innanför skalet
Februari är här igen och denna månad toppar sjukskrivningarna i Sverige. Här nedan får du 3 smoothies som garanterat ger din kropp ett starkt immunförsvar. 3
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.