Det är oftast av sina misstag man lär sig. Det finns massor av tips på nätet men man måste nog prova sig fram för att hitta det sättet som passar bäst för en själv
Tips på vad man kan använda rester till. Nu tog jag saker jag själv hade hemma, självklart kan man ha andra grönsakerr som man gillar eller byta ut korven mot något annat kött
Tänker att det kommer komma många sådana dagar framöver vilket får mig att le vid bara tanken. Prognosen är god med andra ord och jag motar bort eventuella stråk av stress som så ofta tendera att uppkomma i kroppen även med ett förestående sommarlov, innan jag varvat ner ordentligt
Eftersom vi har stängt påsöndagar och en del bakverk inte tål att sparas till måndag har det blivit både smörgåstårta och kakor till frukost, lunch och middag hela dagen
Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Blanda strö- och florsocker tillsammans med kallt vatten och en äggvita i en bunke. En köksassistent med vispfunktion rekommenderas ifall man inte har något större tålamod
Nu är det färdigprodcerat för idag och kvällen avnjutes i tv-soffan framför Idol. När man tempererar choklad och gjuter praliner och hoppas på det bästa
Idag stod det kalops, potatis och rödbetor på vår meny. Husmanskost,. Då jag använde mig av quornbitar gick maten väldigt snabbt att tillaga, Av en påsepå300 gram blev det mat till 2 vuxna personer ikväll och en portion över som blir stommen till måndagens planerade pyttipanna. 1 tsk salt för smaksättningen och sedan blev potatisen färdig på 15 minuter. De sista 5 minutrarna fick lite bönor vara med på toppen. 1 stor gul tärnad lök och 2 skivade morötter bryntes i olja tillsammans med 300 g frysta quornbitar. 2 tsk soya hälldes också i tillsammans med uppkokt vatten, 4 dl. 300 g frysta quornbitar
När man bjuder på kaka med havtorn och choklad och har fredagsyra på rälsen mot Stockholm. Lite glesare mellan recepten här på bloggen - kanske någon flitig läsare har registrerat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.