500 g scampiräkor. Smält hälften av smöret, fräs curryn, chilin och citronen. Fräs räkorna i detta i 2 min och ta sedan upp dem och lägg dem vid sidan av
Transfer shrimp to a plate. Return shrimp to skillet. medium or large shrimp, peeled and deveined. Add garlic, shrimp, and 2 tablespoons parsley. Season with salt Cook until shrimp is pink and no longer opaque, 2 minutes per side
Eftersom jag skulle använda tigerräkor eller om de ska kallas scampi tänkte jag det kunde passa. Självklart använder jag scampi som är märkt med allt erforderligt för att inte förstöra miljön och vara så bra det går efter omständigheterna
Detta är lchf varianten med denna focaccia men kör vanligt vitt bröd till scampin om ni inte äter LCHF så har ni en supergod rätt som passar till förrätt
Tomatsalsa - enkel att fixa Stor sats. 4 tomater normal size0,5 tsk salt1/2 dl heinz chillisås1/2 dl ajvar relish2 klyftor vitlök1/2 röd lök2 msk olivolja1 tsk paprikapulver2 tsk chilliflarnSaften av en hel citron1/2 kruka koriander eller basilikaMixa - smaka av med salt, ev socker, och lite cayennepeppar 4 tomater
All in all a very successful dinner. These dumplings were made with two different fillings, Shiitake mushroom, garlic and scallion, and shrimp, scallions and peanuts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.