Jag har fan inte nog med superlativ för att beskriva dessa fantastiskt kompetenta, proffsiga och inspirerande kvinnor. Båda förtjänar ett eget hyllningsinlägg var, men så länge: gå bara in och följ!
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Rostbiff & pepparrots rullar 1 pkt skivad rostbiff ca 200gr1 pkt philadelphiaost med pepparrotssmakNågra nävar ruccola3 tunnbröd Gör såhär Bre på rikligt med philadelphiaost
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska äta än men här kommer i alla fall ett tips på en jättegod och nyttig förrätt som man kan ha på nyår
Idag bjuder jag på lite fler tips på vad som kan vara gott till grillat. Grillad purjolök med barbecuesmör4 personer4 purjolökar 2 msk Arla smör & rapsoljaBarbecuesmör. Ostfyllda gratinerade paprikor2-3 paprikor1 dl creme fraiche1/2 philadelphiaost75 g fetaosten liten bit mozzarella1 vitlöksklyftasalt & pepparörtsaltherrgårdsostDela paprikorna och ta bort kärnorna. Pigs in blankets & marinad1 paket Denniskorv1 paket baconmarinadSkär Denniskorven i tre delar. 4 purjolökar 2 msk Arla smör & rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.