En riktigt ljuvlig choklad tårta som fylla med körsbär fyllning och väldigt fluffig grädde som doften lite vanilj och tårtan fick dekorera med choklad och körsbär
Jag stekte skivor av ytterfilé, pressade ner en vitlöksklyfta, ringlade över balsamico, en skvätt grädde, salt & peppar och lät puttra ihop på svagvärme tills såsen tjocknat och precis på slutet hällde jag över en liten burk med små, hela champinjoner… Ojoj, så vansinnigt gott
Skåramed vass kniv. Det ger en tjockare och hårdare skorpa. Går bra att frysa. Börja med den mindre mängden vetemjöl och arbeta degen väl i ca 10 minuter i assistent. Tillsätt salt och arbeta degen i 5 minuter till innan oliver och fetaost blandas ner. Dela degen i 2 lika stora delar, rundriv och forma till 2 limpor. Grädda limporna på nedersta falsen, först i 250º i 10 minuter. Sänk till 200º och grädda i ytterligare ca 35minuter. 2 ½-3 dl rågsurdeg
Här får du en äggröra till, med lite mer smak. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många medmina tankar om hälsosam mat
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Förrätter/smårätter,. Smaka av med salt och ev. Smårätter,. Servera med bröd. Publicerat 2016-02-13 14. 500 g stora räkor. Rör under tiden, ca 2 minuter tills vitlöken och chilin är blanka och mjuka. Öka värmen och häll i räkorna och rör om och stek ca 2 minuter tills de blivit vacker rosa om du använt råa räkor annars räcker det att de blivit varma. 3. 500 g stora räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.