Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Ja, jag lever. Den här bloggpausen blev visst något längre än jag först hade förutsett. Jag har däremot fortsatt att laga mat, baka, jaga nya recept och läst alla fina bloggar där ute i cyberspace
Mandelsmörbollar (LCHF). Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå i vilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
Om en vecka börjar påskhelgen och ett givet kött att servera under denna högtid är just lamm. Så varför inte bjuda på just lammrostbiff denna påskafton
Förstår verkligen inte hur tiden kan gå så fort. Den fullkomligt rusar iväg. Jag och Arvid gör inte så jättemycket om dagarna men ändå så går det så fort
Varje år hör jag samma sak - "man blir så trött av julmaten", och efter julen hör och läser man "träna bort julskinkan", och varje år blir jag lika irriterad, ni vet nog varför
Vill ni hjälpa mig att leta efter någonting. Det kallas för helgen. Vart tog den vägen. Jag jobbade i lördags ( så är det ju med butiksjobb) kom hem vid 16
Jaha, då har man bakat en ny sorts kakor igen, givetvis är det ju så att det inte var meningen att jag skulle smocka något över huvudtaget, utan kakorna skulle direkt in i frysen, eftersom tanken var den att dom ska användas till helgen då vi kommer att få hjälp med tapetsering i vårat utbygge
När jag stod och tittade på carpaccion så såg jag även ett paket med bresaola. Har nog aldrig ätit det förut, men det påminner väldigt mycket om parmaskinka
Första gången jag åt carpaccio, var på Rånäs Slott för ungefär ett år sedan. Det var verkligen grymt gott, skulle nog kunna säga en utav dom godaste matupplevelserna jag haft när det gäller förrätt
Nu går dagarna med ljusets fart, trots att det är så mörkt ute. Jag tänder stearinljus varje morgon och kväll och sysslar med det som man på åttiotalet kallade "cocooning"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.