Eftersom jag uteslutande köper Svensk kyckling och funderat en hel del på vad det är vi köper och äter skulle jag bli glad om ni ville svara på tre frågor längre ner i inlägget
Lite material till sockerdekorationer. får jag ofta när jag har bakat tårta till en fest. Vad jag täckt den med, vad dekorationerna är gjorda i och med osv
Tidigare i veckan bad jag er lämna era frågor om kost och träning. Det finns en massa frågor man kan ställa sig själv men i grund och botten måste man ta fram sin målbild och fundera på vad det skulle vara värt att nå dit och tänka sig hur det skulle kännas att vara där
Så här kommer svar på de vanligaste frågorna jag får. Äntligen tillfälle att skriva lite utförligare om min fina bok som kom ut i augusti Sju steg till ett friskare jag
Jag hade lagat upp alla pajerna redan på fredagen så det var bara att värma på dem medan gästerna gav sig iväg på en runda med frågor formulerade kring studenten själv
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Har ni några frågor kan ni kommentera här nedan så hjälper jag till så gott jag kan. Här kommer ett efterfrågat recept på Knafe som är en dessert från mellanöstern
Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigt onekligen en massa frågor. UGN 125-150°NÖDVÄNDIGHETER1-1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit1 dl chilisås1 msk chipotlepasta1 1/2 tsk spiskumminsvartpeppar efter tycke och smak2 msk japansk soya1 msk balsamvinäger3 msk rapsolja1/2 tsk smoked paprika1/2 dl vatten1 stor gul lök3 vitlöksklyftorGÖR SÅ HÄRPlacera fläskkarrén i en ugnsfast gryta eller form. Lägg på lock eller lägg över ugnsfolie och ställ in i ugnen som ska vara 125-150° varm. Lite längre vid 125° alltså
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.