Ett bröd som passar till alla tillfällen. Idag fick vi gäster och vips så var ett bröd klart. Detta är ett ganska kul recept för ni smaksätter själva med en färskost
Tygduken kan sen ligga kvar då alla plommonen är på plats och man helt kort kokar upp det hela. Koka under tiden inkokningslagen tills sockret löst sig, ställ åt sidan och rör ner Atamon (ca 1 tsk). Ja, ungefär så gick det till att koka plommonkompott på 40-talet, kanske inte så stor skillnad från hur man gör idag
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
Tillsätt färskost, citron eller lime. Vispa till en krämig konsistens. . Frosting med creamcheese. 5 dl florsocker50 g smör250 g färskost, ex philadelphia 1 tsk pressad citron / limeGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.