I hennes kokbok ”Det goda franska köket” har jag lärt mig att göra Bœuf Bourguignon, Coq au vin, löksoppa, sautera lök, göra fisksoppa, aioli, queneller, rouille, céleri-rave rémoulade och en massa annan fantastisk mat
Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta en förrätt
Nåväl, vid mitt senaste besök på Cooking Issues läste jag om att tryckkoka ägg. Om ensegentid är så snålt tilltagen att man knappt hinner slösurfa några minuter om dagenskall man passa sig noga för att halka in på Cooking Issues
Sen så älskar jag att baka så dom vanliga recepten kommer att fortsätta att komma. Men faktiskt så är detta bara ett vanligt recept som jag har räknat ut ProPointsen på
Jag tror det är en relativt korrekt jämförelse att beskriva denna temperatur som en motsvarighet till att ge grytan ett långsamt uppkok på spisen, och därefter låta den koka på låg värme
såsen får gärna ta lite färg, men innehållet ska inte börja stormkoka. Låt mig stolt presentera det absolut bästa sättet att bli av med era överblivna ägvitor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.