Tempraturen i grillen ska ligga mellan 120 - 180 grader. Jag grillar den då en på direkt värme va 2 min på varje sida och lägger den sedan på indirekt värme tills innertempraturen landar på ca 52 grader och precis som rådjuret så lindar jag sedan in den i ett foliepaket och låter den vila 10 - 15 min innan servering och den har då snuddat vid 55 grader i innertemp i paketet
Det är faktiskt inte så dumt med rutiner ibland ändå och det enda som jag har fuskat lite med sedan jag började jobba igen är träningen och det känns i hela kroppen att man tagit ut sig alldeles för lite dem senaste två veckorna även om jag varit ute och kört ett par gånger
200 g philadelphiaost. 2 tsk kapris. Till kycklingen slängde jag enkelt lite broccolikvistar i en ugnsform och toppa dem med en aning ost och lät dem ligga med på grillen 20 - 30 min så dem gratinerades. /Jimps 200 g philadelphiaost. 2 tsk kapris
2 msk soja. 2 msk olivolja. 2 msk chilisås. 2 msk soja. 2 msk olivolja. 2 msk chilisås. Jag skulle laga fläskkarré idag, det var det som jag hade planerat inför denna middag
2 tsk paprikapulver. 2 tsk finhackad persilja, fryst. 2 krm vitpeppar. Grilla ca 2-3 min på direkt värme och låt sedan ligga indirekt 5-10 min beroende på värme i grillen, då med ett osttäcke på. Servera med sallad, grillad zucchini, majs, grönsaker, friterad kålrot och en brugerdressing som enkelt görs genom att blanda en smaksatt creme fraiche på 200 g med 2 st avocados. 2 tsk paprikapulver. 2 tsk finhackad persilja, fryst. 2 krm vitpeppar
Lägg dem på kalla sidan och rök dem då mellan 20 - 40 + min efter tycke och smak. Men provsmaka dig fram, börja efter 20 min och testa var tionde minut så lär du dig vad just du gillar
lördag, den 8 april 2017, kl. 5 dl mjölk50 gram smör 1 blått paket jäst 1 msk socker 2 tsk salt 11-12 dl mjöl ÄggVallmofrö, blå Gör såhär. Värm till 37 grader 2. Tag upp degen på mjölat bord, dela i 24 delar. Sätt ugnen på 250 grader
Bred ut röran i botten av en springform, 24 cm, som du lagt bakplåtspapper i botten på. Fyllning3 ägg1½ dl socker200 g färskost3 dl gräddenutella, vi tog säkert 2 dl men det står 1 dl i receptetVispa samman äggulor och socker poröst, rör ner osten
Skär köttet i "stroganoffstrimlor" och kabanosserna i ca 2 cm långa bitar. 200 g kabanosser. 2 gula lökar. 2 vitlöksklyftor. 2 buljongtärningar. 2 msk fransk senap. 2 dl grädde. 1 1/2 tsk dragon. 2 krm svartpeppar
Hetta upp en panna med olja eller smör och stek bröden ca 2 minuter. 2 dl vatten, ljummet. 5 dl vetemjöl special 1 tsk flingsalt 0,5 msk olivolja 2 dl vatten, ljummet Olja, eller smör till stekning
15-20 g ramslöksblad, fint hackade. 15-20 g ramslöksblad, fint hackade. Vilken otroligt vacker första maj vi har haft här nere i våra krokar, solen har verkligen visat sej från sin bästa sida hela dagen och Mårtenssons är så tacksamma
Normalt sett tar detta ca 1,5-2 timmar, så ta med en god bok att läsa medan du rör om. 12 ägg. Vispa ihop äggen noga och blanda med gräddfilen och filmjölken
Kikärtsgryta 2 port1 lök2 vitlöksklyftor½ tsk spiskummin1-2 msk riven färsk ingefärasambal oelek efter eget tycke och smaksalt och peppar1 burk hela tomater, gärna körsbärstomater2 dl kokosmjölk1 burk kikärtor200 g halloumiostHacka lök och vitlök fint och fräs det någon minut i smör och olja. / Anki och Håkan 2 port. 2 vitlöksklyftor. 1-2 msk riven färsk ingefära. 2 dl kokosmjölk. 200 g halloumiost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.