Salta och peppra, ta bort från spisen och ställ åt sidan. Men som sagt, mina smaklökar kräver att regelbundet få uppleva exploderande och fireworking smaker så vad passar då inte bättre än Indiskt när man ska ha vegetariskt
Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Nästa restaurang att öppna i Stockholm borde vara en marockansk. Som grymma Chez Omar i Paris. Till dess får vi laga egna grytor hemma, eller ta oss till 47 Rue Bretagne i Marais
Idag firar vi den Vegetariska Världsdagen, en dag som uppmärksammats varje år sedan 1977. Därför passar jag på att bjuda på ett fantastiskt recept courtesy of Hälsans Kök
Här kan ni nog frälsa den mest inbitne köttätaren med en riktigt god lasagne från växtriket. Med tanke på att andra som legat i influensa i 2 veckor känns det som vi klarade oss riktigt bra ändå även om Carl fortfarande är blek om nosen och får stanna inne hos storebror när Leo och jag beger oss till affären
1. Heat olive oil in a large pot over medium. Saute the onion for several minutes till softened. Add the garlic and saute for another minute till fragrant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.