Joline lagar 2-rätters på vår bröllopsdag. Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
När Oskar och jag är ute och äter på restaurang äter vi 2-rätters 9 gånger av 10 och då alltid förrätt och varmrätt eftersom ingen av oss är jättemycket för efterrätt (och vi brukar vara för mätta ändå)
I lördags var vi på Villa Godthem och åt en 2-rätters middag som vi hade bokat via ett erbjudande via Bookatable där det var en förutbestämt meny för 295 kr
I vanliga fall brukar vi alltid gå ut och äta på tu man hand men i år fick lill-kocken här hemma stå för menyn och det gjorde hon alldeles lysande med en kanonfin 2-rätters meny
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.