200 gram rumstempererat smör. 2 tsk vaniljsocker. 2 ägg. 2,5 dl karamelliserad mjölk (kolakräm). Tillsätt 2 dl chokladknappar och blanda väl. Bred ut hälften av degen i en smörad och mjölad springform, ca 20 cm i dm, så den täcker botten. Häll ut den karamelliserade mjölken (kolakrämen) över kakdegen, men spara ca 2 cm marginal till kanten. Grädda kakan på 175 grader i ca 25-30 minuter. Ta fram glassen ur frysen ca 15-20 minuter innan den ska serveras, då den är väldigt hård direkt ur frysen. 2kommentarer. 2016-03-09 @ 09. 200 gram rumstempererat smör. 2 tsk vaniljsocker. 2 ägg 4,5 dl vetemjöl. 2,5 dl karamelliserad mjölk (kolakräm)
Mina kommentarer. Delvis kan det bero på att jag bangade på den starka paprikan och tog kanske 1-2 tsk av den och resten vanligt paprikapulver. 2-3 msk smör eller margarin. 2-3 gula lökar (ca 400 g). 1-2 msk paprikapulver, gärna starkt. 1-2 vitlöksklyftor. 2 msk tomatpuré. 2 paprikor eller 200 g grillad paprika. 1-2 vitlöksklyftor
12 mars 2016 @ 09. Kvargbröd•1,5 dl havregryn•1,5 dl naturell kvarg•0,5 tsk salt•1 tsk bakpulver Blanda ihop allt i en bunke, forma till 2 bullar och grädda i ugnen på 200 grader minst 20 minuter. 12 mars 2016 @ 09. Kvargbröd•1,5 dl havregryn•1,5 dl naturell kvarg•0,5 tsk salt•1 tsk bakpulver Blanda ihop allt i en bunke, forma till 2 bullar och grädda i ugnen på 200 grader minst 20 minuter. 12 mars. 2 bullar och. 200 grader min. 20 minuter. 12 mars. 2 bullar och. 200 grader min. 20 minuter
Strö över den rivna osten, och grädda i nedre delen av ugnen, 200 grader i cirka 30 minuter. 2kommentarer. Spara recept 2 dl. 2 dl. 1/2 tsk. 1 1/2. 2 pkt. 200 g. 2 msk. 2. 1/2 msk. 1 1/2 dl
2 ägg. 2 dl mjöl. Häll smeten i en springform, 24 cm. Grädda kakan längst ner i ugnen i 20 minuter. 2 msk mjöl. 2 msk mjölk. Fördela toscasmeten över kakan och grädda ytterligare 20 minuter, nu i mitten av ugnen. 0 kommentarer. 2017-04-23 @ 22. 2 ägg 1,5 dl socker. 2 dl mjöl. 2 msk mjöl. 2 msk mjölk
Kommentarerna till detta smaskiga var bland annat “olagligt gott” och “fantastiskt” och jag måste faktiskt säga att detta är något av det godaste jag gjort på länge
Kommentarerna blir alltid, är det verkligen inget mjöl i detta. 10 Maj 2016. 250 gr kesella eller creme fraiche. 2 msk husk. 2 tsk bakpulver. 2 msk väska i form av vatten, Rom eller Whisky. 2 msk pumpafrö. 250 gr kesella eller creme fraiche. 2 msk husk. 2 tsk bakpulver. 2 msk v. 2 msk pumpafrö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.