In a high-speed blender (one which can pulse nuts) or food processor, add all your ingredients, except for half the nuts and process until almost completely smooth
Det går fint att dubbla receptet om du vill använda en "vanlig" springform på 24cm. 120 g Kung Markatta Valnötter 2 msk Kung Markatta Kakao 7 st Kung Markatta Dadlar (om de känns hårda, lägg dem i blöt några minuter så de går lättare att mixa) Fyllning. 270g Kung Markatta naturell Tofu (ett paket) 3 msk Kung Markatta Kakao 100g mörk choklad (t ex Green & Blacks 70%) 4 msk sötning (beroende på vilken choklad du använder och hur sött du vill ha det, öka ev mängden sötning. ) 2 msk mjölk en nypa salt
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk salt1,5 dl naturell yoghurt eller filmjölk50 gr smörGör så här. Förgräddas i ugnen i 10 minuter på 225 °C. 600 gr blandfärs1,5-2 påsar tacokrydda1 st gul lök1 dl vatten2 st tomater i bitar1 burk grön chili mildGör så här. 2 dl creme fraiche4 msk majonäs2 dl riven ost gärna lagrad med mycket smak2 st pressade vitlöksklyftorGör så här. Grädda i 10-15 min i 250°C tills ytan fått vacker färg. 2 tsk bakpulver. 1,5-2 påsar tacokrydda. 2 st tomater i bitar. 2 dl creme fraiche. 2 dl riven ost gärna lagrad. 2 st pressade vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.