01. Att
äta saker utomhus. Fika, lunch i skidbacken, en spontan kaffe to go på söndagspromenaden, matsäck vid vattnet. Första lunchen utomhus med kollegorna på våren. Frukosten på balkongen när det fortfarande är lite kyligt men varmt i solen.
10. När
något oförutsett händer i kollektivtrafiken så att alla blir försenade och man inser att det inte är någon idé att stressa upp sig eftersom man ändå inte kan göra något. Den tiden blir en bonus om man kan vila i den.
12. Att
komma hem från jobbet (vrålhungrig) och äta mackor vid köksbänken, ståendes.
14. När
någon ställer in något samma dag och man plötsligt får tid till sådant som man egentligen skulle behövt eller vill göra. Fenomenalt
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
tisdag, den 21 juni 2016, kl. Brödet som mättar all hunger Ingredienser 4 dl fil/yoghurt/créme fraich 7 dl mjöl (blanda typ råg, vete, etc. LIVET 21 juni 2016, kl
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.