Men ibland så ser jag små guldkorn i deras reklamblad(jag äälskar reklam). Gott var det såklart, men det är inget jag skulle rekommendera någon att köpa
Men det ska nog gå bra, ska ni se. Har ni också en skön söndag. I förra inlägget skrev jag att jag var baksugen och just den dagen blev det inget bakande men idag, idag hände det
Beredning. Mördegen röres samman och får vila svalt i 1-2 timmar (minst). Kavlas sedan ut på längden. Mandelmassan rullas till en lång rulle och läggs mitt på mördegen
Hoppas ni haft en skön söndag. I fredags bakade vi ett danskt bröd vid namn Thebrikes, påminner om croissants till konsistensen men är mer ett matbröd än ett frukost
Men jag måste säga, att än idag är bruna bönor min favorit. Märkligt att jag inte provat detta förut, men det kan vara så att de som finns i butiken faktiskt är (har varit) så pass goda att de fungerat i alla år
(Det framgår inte i receptet men jag tror man borde lägga solrosfröna i blöt på förhand. Då gick det bättre men istället klibbade det fast ordentligt i mixern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.