Låt det småputtra i ca 10 - 15 minuter, eller tills potatisen är mjuk. Potatistemat fortsätter. Man skulle ju kunna tro att vi hade tröttnat på potatis vid det här laget, men så är faktiskt inte fallet
Att köpa lite olika ekologiska nötter och rosta i ugnen tillsammans med någon smaksättning eller bara som de är gör du lätt och det blir bra mycket godare än att bara äta dem som de är direkt från påsen
Som ni säkert har märk vid det här laget så tycker jag att det är kul att utmana mig själv och mina förutfattade meningar om mat genom att testa olika maträtter med ingredienser och smaker som jag har en negativ inställning till
Solskenspicknick. Den senaste veckan har erbjudit all slags väder här i Jämtland, vissa dagar har varit fyllda av regn, snö och hård blåst från fjällen
150 gram fet och mild ost. 150 gram. Istället för härliga dagar i Stockholm är vi hemma i vardagen och det på grund av välavlönade piloter som vill ha ännu mer pengar - "mycket vill ha mer"
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
4 portionsformar10 medelstora potatisar150 g västerbottenost1 ägg0,5 dl grädde0,5 dl mjölk2 msk smörsaltvitpepparGör såhär. Häll upp potatisröran i portionsformarna och grädda mitt i ugnen på 225 grader tills potatisbakelserna blir gyllenbruna, ungefär 15-20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.