Man kan "ljuga" bort en del men det blir lättare och tårtbotten är jämn från början. Så här fin kan botten bli dåOm den översta delen inte blir så rak och fin kan du vända den "upp och ner" som jag gjort på bilden nedan
– Hur sjutton får man in den i diskmaskinen. Men, visst kan det hända att man misslyckas katastrofalt och då finns det några knep Bertil från GrillSymbol lärde mig
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Mer om surdegsbak och hur jag bakar både bröd och bullar med endast surdeg eller minimalt med jäst kommer i senare inlägg
Beror på hur du vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Viktigt att det är en god sort, köp inte vad som helst menman behöver inte heller köpa exklusiv delikatesspotatis i påse
Ska bli både spännande och roligt och vi får väl se hur slutresultatet blir. Alla i årskurs åtta blir bjudna av skolan för en studieresa för att titta på ett av koncentrationslägrena och lära sig mer ur historien
Grönsakerna behåller sin fina färg, de bra vitaminerna och mineralerna försvinner inte ut i kokvatten, det blir nyttigare än att steka men framför allt blir de ju också så krispiga och goda
Under den här tiden hann jag nästan föräta mig på sushi, det blir ju så när man jobbar med något och äter det i stort sett dagligen, men nu börjar smaklökarna känna suget igen så be prepared för mer sushirelaterade inägg framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.