– Hur sjutton får manindenidiskmaskinen. Men, visst kan det hända att manmisslyckas katastrofalt och då finns det några knep Bertil från GrillSymbol lärde mig
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Mer om surdegsbak och hur jag bakar både bröd och bullar med endast surdeg eller minimalt med jäst kommer isenareinlägg
När mantipsar om hurman får tillen hög och fintårtbotten. Det första baktipset jag skulle ge en nybörjare i köket är att kolla att alla ingredienser är finnstillgängligainnanman sätter i gång att baka
Rulla ihopbitarnatill små klumpar och låt dem vilaen kvart under en handduk. Baugetterna gör jag enligtnedanstående recept och med enteknik jag lärde mig på kursen på Solhaga stenugnsbageri, Tar en del tidi anspråk men väl värt besväret
Man börjar med att steka lök och bacon ien hög kastrull. Soppan brukar väl snarare fungera som ett tillbehörtill mackorna och då blir det svårt att bli mätt på soppa när man äter lchf
Blanda ihop mjöl, salt och bakpulver ien annan bunke. Vispaihop smör och florsocker med elvisp. Har du varmluftsugn så använd den och grädda alla bottnarna samtidigt
Men det vi har kommit på är att man kan lura dennalilla kräsmagade unge. Om vi gör enenkel pastagratäng så kan det slinka ner både spagetti och köttfärssås i ett enda nafs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.