Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Hacka de övriga champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smör. Så nu är man mätt och belåten, undrar vad det är för barnprogram ikväll… för jag misstänker att det blir vad vi får titta på, haha
Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter. Gott nytt år allihop. Nytt år och nya tag. Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Metoden är den absolut hetaste just nu när det gäller hälsa och viktnedgång, och den verkar ha blivit rena rama folkrörelsen, ja snudd på en religion, i alla fall för de riktigt "renläriga"
Det finns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept till exempelvis min balsamicobrända högrev i ugn) men nu blir det mycket annat
Koka under lock ett par minuter medan du hackar löken och chilifrukten, och slantar korven. Låt puttra under omrörning ca 5 minuter och smaka under tiden av med örtsalt och lökpulver
Som ni ser så har jag inte smakat på Ernst vin ännu, tänker spara tills vi har gäster… kul att höra vad de tycker, är faktiskt väldigt nyfiken på det blir kanske besviken
Det kan vara viktväktarna, viktklubb, nutrilett eller soppor, men sen kommer vi till det kluriga, kan du leva på fettsnålmat som aldrig är riktigt god, eller kan du leva på nutrilett, eller soppor hela livet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.