Gurkmeja har vi läst är bra vid förkylning och speciellt vid hosta, precis som salvian så det åkte också i tillsammans med lime som ju innehåller c-vitaminer
Här kommer ett tips på en god och lättlagad rätt påett lite nytt sätt. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Häll ägg- och laxröran över rödlöken i stekpannan och rör till äggröra på svag värme. I vår nya kokbok Make it Paleo hittade vi en spännande variant på äggröra med rökt lax och kapris
Smulpaj, generellt sett, har alltid varit en av mina absoluta favoriter när det gäller efterrätter. All my recipes are already posted on my instagram @100kitchenstories En av mina absoluta efterrättsfavoriter från arkivet
Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get. Måndag hela veckan känns det lite som, så därför passar jag på att bjuda påett recept på en lättlagad sallad så kan du testa något nytt för att få lite variation i matekorrhjulet
Då kan jag ändra lite på receptet som jag vill. Ett smidigt bröd att göra är ett långpannebröd. Tillsätt salt, sirap, brödkryddor, vetekli, rågsikt och mjöl, Arbeta degen tills den blir blank och smidig
Häll upp på burk och se till att täcka peston med ett lager av olja så håller peston lite längre. Pesto i alla varianter är underbart att lägga på lite bröd eller bara som en creme till pasta, potatis, couscous eller bulgur
Skriv utE-postFacebookTwitterGoogle. Vågar man tro på en sommar detta år. Nu ska vi inte prata om väder och vind, det kan vi ändå inte påverka men däremot ska vi prata god mat som går att tillaga även om soltimmarna är få
I helgen var vi på en rysligt trevlig Brunch, där serverades bland annat tunna rostade skivor av surdegsbröd med pulled pork och fint garnyr - t ex tunna strimlor av vit rättika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.