- Blanda alla torra ingredienser i en bunke noga. Lunchen idag blev något annorlunda. - Tillsätt kvarg och ägg, rör om tills det blir en smet och allt verkligen är blandat
Gjorde fusk-surdegsbaguetten som jag gjort så många gånger förut. -, vilket fynd. 6-8 potatisar, i bitar. Blev ju ännu bättre när hon berättade att den endast kostade 62. 6-8 potatisar, i bitar
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Lägg på önskad fyllning och grädda i 225c ca 10-15min. För att laga Bra glutenfri pizzadeg1. Smula jästen och tillsätt vattnet och rör tills jästen löser sig
Mitt premiärrecept blevPT-Fias bröd ett bröd som inte innehåller något gluten. Ser ut som vanligt bröd inutiReceptet kommer ursprungligen från PT-Fia då, men receptet hittade jag på Food and Health in my way
-). Äntligen fredag. ) ”Degen” är lätt att röra ihop, ingredienserna brukar finnas hemma och faktum är att den till och med blir lite så där lagom seg som pizzadeg ska vara, och inte alls så ”kort” i konsistensen som LCHF-bröd brukar bli
Vispa ihop mascarpone, färskost, citronskal och - saft samt socker. Jag är lite veckovill och när jag till slut insåg att det var fredag igår var det allt för sent att blogga om en kaka
Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Utav detta blev det en stark gryta, till och med sonen tyckte att den var stark… då var den det
Torsdags var en speciell dag -eller i alla fall annorlunda- av två anledningar. Idag blev det sallad till lunch, bara för att få igång vårkänslorna lite
Pressa dem i glaset tillsammans med 1-2 cl sockerlag. Caiprinha. Var på en Soapbar i vår huvudstad i våras och fick då en så sjukt god caiprinha och ända sedan dess har jag velat göra en sån här goding hemma
Helrostad blomkål har jag haft på min ”att-göra-lista” länge. Äntligenblev det dags. 2-3 stänger / 15 g kanel. 4-6 port. Grädda i mitten av ugnen på en bakplåt klädd med bakplåtspapper i ca 45-60 minuter eller tills grönsaken är genomgräddad. 2-3 stänger / 15 g kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.