Öppen kalkonburgare med ingefärskryddad coleslaw.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 mars
  • 4 portioner
  • 4 tjocka skivor av surdegsbröd
  • smör och olivolja till stekning
  • 1 vitlöksklyfta
  • 500 g kalkonfärs
  • 100 g fetaost från Lesvos
  • rivet skal från 1/2 citron, ekologisk
  • 1 äggula 1 msk hackad persilja
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk hackad basilika
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar
  • smör och olivolja till stekning
  • 250 g vitkål
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 tsk senap (Slotts original)
  • 2 dl gräddfil
  • 1 msk flytande honung
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.