Det är inte ofta man grillar eller steker romansallad men det är jättegott. Denna rätt kan även göras vegansk genom att göra egen vegansk majonnäs och ta bort parmesanosten
Fredagens sedvanliga grönsakswok blev denna gången romansallad. Romansalladen får väl här ses som ett substitut för den grönsak som oftast säljs under sitt kantonesiska namn bok choy
Bulgur, couscous, quinoa, råris, pasta av olika slag… Det finns ju så otroligt många olika gryner eller kolhydratskällor att det nästan kan bli svårt att välja ibland
När frysen ekade tom på både grönkål och spenat fick jag leta efter något grönt i kylen istället. Kom på att jag köpt hem romansallad (ett väldigt gott salladsalternativ) vilken jag drog loss tre stora blad ifrån och la ner i min blender
Spaghetti med vitlöksfräst romansallad - spaghetti med en smakrik grön romansallad som fräst i vitlökssmakande smör & olivolja och vänds runt i parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.