Passar perfekt som förrätt till grillade maträtter en skön försommar kväll. Ringla över olivolja och avsluta med flagad parmesanostoch de rostade pinjenötterna
Den här kalasgoda tomatsåsen med champinjoner ochrödpesto är precis en sådan rätt. Vi serverade den smarriga såsen med pasta, riven lagrad ost och färska grönsaker
Jag använde ett pizzakit ochgrillad kyckling som hade blivit över från lunchen. Klicka på lite pesto. Att grilla pizza på grillen är verkligen jättegott och doften som kommer från grillen är underbar
Blanda surdegen med resten avingredienserna. grön pesto. flingsalt och svartpeppar. hyvlad parmesanost. degen behöver inte knådas utan barablandas ordentligt • Låt vila cirka 45 minuter • Ta upp degenpå ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar • Forma varjedegbit till en boll genom att vända degens kanter in motmitten • Lägg degen att jäsa på en bricka eller en skärbrädaoch täck med plastfolie • Häll en droppe olivolja på var ochen av degbollarna så går det lätt att dra av plasten senare •Låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller 8–24 timmar i kylskåp• Sätt ugnen på högsta värme, förbered fyllningen och bakaut en pizza i taget. Riv mozzarellan i bitar och fördela över pizzan •Klicka på pestooch kapris • Baka av pizzan tills den fått finfärg, 5–10 minuter • Ta ut och lägg på rucola, hyvla över rikligtmedparmesan, ringla över olja och avsluta med salt ochpeppar
Skär tomat i små bitar och finhacka rödlökoch blanda med olja och balsamvinäger. Koka pasta, grilla laxen och lägg upp på tallrik med ruccola, tomatsallad, pestooch strö över lite pinjenötter, parmesanostoch svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.