Förra helgen bjöd en vän ner ett gäng till ett fint hus på landsbygdenen bit utanför London. Istället för förrätt skickade vi runt fat med tre olika snittar
Kort sagt, det har varit enhärlig, men ganska märklig höst. det är ju bara några dagar sedan vi klippte gräset på landet och beundrade bondgårdensrosor
Enhärligt franskt bakverk som gör din fika blir lyxigt. Jag funderar på att baka en Lussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitt hjärta är stoppa till den här Croissant
Biffstroganof tycker jag är enjättegod maträtt somofta blir bortglömdoch det är synd eftersom det både är enkelt att göra ochgott att äta =) Ofta gör vi den på ett klassiskt sätt menden här gången var det min kära man somgjordeden efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det lite vitt vin i som gav en trevlig syra till rätten
Helgen är i anstormandeoch det är bokstavligt talat faktiskt. Receptet är hittat i "Markus pasta" av Markus Aujalay, dock har det förändrats lite grann för att passa utbudet i vårt kök
Lägg ett täcke med grädde på & dekorera med storahärliga blåbär eller hallon eller vad du nu vill. Ta ett lager med sylt, förslagsvis den här godablåbärssyltensom jag har köpt på Storegårdenoch mellan det andra lagret valde jag marsankräm
Jag vet, det är väldigt tidigt, men vi har faktiskt börjat provsmakaårets glögg redan. Förutom mandel och russin ochpepparkakor (gärna med ädelost) så är det sanslöst gott med baconlindade dadlar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.