Vi hade grillade kycklingdelar när vi åtsåsen första gången, men sedan dess har vi haft den tillbåde lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Den här lergrytekycklingen är en sån perfekt rätt att göra då, man hackar massa grönsaker i början men sen sköter sig hela rätten helt själv i ugnen medan man gör det man ska
Du vet att degen är färdigknådad genom att ta en bit deg och dra ut den tunt, går degen inte sönder så har du starka glutentrådar och därmed har du knådadtillräckligt länge
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika frångångtillgång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
Den traditionen fick jag visst inte bryta, så den tar vi nog tillbakatill nästa år. Alltså hittar man en lösning som fungerar, så slipper man bli en gnällig surtant/surgubbe och gör istället något bra av det som ändå inte går att undvika
Gjorde dessa till personalfikat i veckan men passar utmärkt på barnkalaset också. Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en matberedare så det blir en krämig smet
Torskrygg är en stor favorit här hemma när det kommer till fisk och när man rimmar den och steker den i en stekpanna såfår den så himla god smak och en knaprig yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.