Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med det ljumna vattnet. Pensla bröden med lite vatten precis innan du sätter in dem i ugnen, strö över solrosfrön
ca 3 dl 250 g frysta gröna ärter 1 dl cottage cheese 1 msk pressad citronjuice 3 msk riven färsk pepparrot 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blötlägg ärtorna i rikligt med vatten över natten. Skal från en halv citron och saft från en halv. 1. 2. Koka ärtorna ca 60 min, nästan tills de kokat sönder
Stek i olja i en kastrull på medelvärme tills de är riktigt mjuka, glansiga och har mörknat något. Du kan börja med att inte använda all vätska i kastrullen för att själv styra hur fast/lös konsistens du vill ha
Blanda ihop potatis ochpepparrot. Det här var det godaste jag ätit på länge (oftastså säger jag det om all mat jag äter) men det här var verkligen gott och lite annorlunda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.