Lillördag och kanske duär sugen på något smarrigt till kvällen. Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara är så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Det receptet hittar man HÄR. Tillsätt timjan och fond och låt reducera tills hälften återstår. Tillsätt grädden och reducera ytterligare tills ungefär 3 deciliter återstår
Om du inte har matberedare går det lättast att först grovriva mandelmassan. Nu ärSveriges godaste tårta korad – det är deltagarna i Matmagasinets matpanel som med stor majoritet utsåg jordgubbstårtan till vinnare
ja i onsdags var det ju final i Sveriges Mästerkock. men Sigrids pavlova imponerade på juryn och hon tog hem segern i Sveriges Mästerkock 2011. och nu uppmanar jag alla där ute att söka till sveriges mästerkock 2012, det kommer bli ert minne ni sent kommer glömma, tro mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.