De hade med sig örtbröd med tapenad och recept till detta. Jag blev sååååå glad för jag har längtat efter dethär sedan jag fick det hos dom förra sommaren
Här skiner solen från en klarblå himmel och jag är rädd för attdet inte kommer att bli så många storverk gjorda, varken i köket eller någon annanstans Det gäller att passa på och njuta medan detvarar
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu närdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Lägg i frukten i mixern och kör ett tag, blanda sedan i mjölken och mixa tills det liknar glass. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Nu ärdet dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Av detsom blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
PÄRONPAJ MED VALNÖTTER OCH EN TOUCH AV CITRON. Galet kanske, men kan man inte sova ärdet lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
Särskilt inte när min ugn har gått sönder vilket jag förträngt i typ tre veckor men nu börjar det verkligen irritera mig så jag måste verkligen ringa en elektriker eller…ugnsfixare eller nåt (vem ska man ringa för att fixa trasiga ugnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.