Är även perfekta till att göra korvbröd, nunärdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Stek vitlöken och de soltorkade tomaterna tillsammans med kycklingenbaconen. Nunärdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss
Det vill vi ju inte så jag får helt enkelt hitta på saker att göra med tomaterna. Kokossocker är fortfarande socker och det ska vi ju förstås försöka hålla oss ifrån men kokossocker har lägre GI än vanligt socker
Sjud ett par minuter tills allt saffran blandats med mjölken. Julklapparna har varit planerade länge och är i princip klara men detdär med att göra hemmet julfint är något man inte bör göra förrän till första advent
Har nämligen en bra bok som väntar, om ni gillar kriminalromaner så är mitt tips till er en författare som heter Alex kava går ej att släppa hennes böcker
Kokt potatis, lök, purjolök, gräslök, capris, korv, köttbitar, kyckling, skinka, tonfisk, tomat, soltorkade tomater, ärter, bönor, linser, ja möjligheten till att variera är nästan oändlig
Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt ärdet bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.