Det vill säga nu när jag sitter här i soffan med ett glas vittvin och skriver har de äntligen anlänt och vi har bakat pepparkakor för tredje gången den här julen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
För det har vi gjort i vår släkt sen medeltiden då mormors farmors anfader kom hit från Paris. I min familj har vi tradition att bara lägga ner dem just så här *s*
Här har vi haft tur och klarat oss och har det varmt och skönt. Eftersom sjukstugan med feber och förkylning fortsätter här hemma, nu med lillstumpan, så myser vi mest runt i pyjamasen
Kvällens efterrätt blev en enkel, snabb och inte alltför onyttig efterrätt som vi gör då och då. Här är den med blåbär men det går bra med vilka bär som helst
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Det är nämligen dags för oss i Team Kafka (ja, vi har kallat oss så) att käka upp våra vinstpengar som vi har sparat ihop, det har faktiskt blivit en hel del stålar under våren
Ja, visst har det varit en näthype om det i några veckor nu. Tillsätt florsocker, en matsked i taget, och vispa tills du kan vända skålen upp- och ned utan att massan faller ur
Jag kan inte förstå att vi redan är där. Krossa pepparkakorna med en mortel eller i en mixer. Vispa philadelphiaost, blåmögelost och crème fraiche till en kräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.