-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Tillsätt olivoljan, salt, ost, skinka och peppar. Täck skålen med plastfolie och låt den jäsa i 1,5 timme. Grädda i 175 grader i cirka 20 min. 1 msk grovmalen svartpeppar. 1 tsk salt + lite till. 150 g riven västerbotten ost. 4-5 dl eller ca 240- 300 g finax naturligt glutenfri Mjölmix. De som inte har Gluten byter ut mjölmixen till 5 dl vetmjöl special
Adventstårta. 1. 5 tsk mellangrovt havssalt (av mellangrovt blir det en härlig kontrast till söt vit choklad). Sätt ugnen på 175 grader. Grädda i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter. 1
Så enkelt syltar du kantareller – fantastiskt gott. Pressa lime över löken tills den är täckt. Vattenmelon- och fetasallad med mynta och lime Ingredienser 1 röd lök saften av 2-4 lime 1 kruka mynta grovt hackad 250 g fetaost 1,5 kg mogen vattenmelon 100 g svarta oliver 4 msk god olivolja nymalen svartpeppar Gör så här Skala och halvera rödlöken. 1 röd lök. 2-4 lime. 1 kruka mynta. 1,5 kg mogen. 100 g svarta oliver
Det blev faktiskt så gott att jag undrar om jag kan spara något till julafton. Jag fastnade för chokladmintfudge, som krävde minimal arbetsinstats men ändå verkad väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.