Så var vihemmaigen och allt är tvättat och klart för nästa resa. Det är alltidlite tungt att behöva laga sin egen mat efter att ha blivit serverad i flera veckor men den här gången gick det faktisktlite bättre
Nu är vihemma och jag får äntligen göra mat, oxfilé pasta med riven parmesan blev det ikväll. Julafton kom och gick, vi har varit på besök i Oslo över helgen och haft en väldigtfin jul, god mat, fina presenter och trevligamänniskor
Höstens första korvgratäng har ätits på Lisas höjd i kväll. Är både min och Henriksfavorit rätt typ och pappa som var här och grattade Mika var också mkt belåten
Lös upp jästen i det kalla vattnet och tillsätt därefter salt, havrekli och havregryn. Blanda sist ner vetemjöl och arbeta degen väl, eller tills den släpper degbunkens kanter
Eftersom vi är tokigai mat så uppskattar viverkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vialltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Vi gör den alltidtill jul är hemma så jag förknippar den med julafton. I torsdags tittade jag på Hela Sverige bakar på sjuan och en av utmaningarna var att baka en drömrulltårta
) ”Degen” är lätt att röra ihop, ingredienserna brukar finnashemma och faktum är att den till och med blirlite så där lagom seg som pizzadeg ska vara, och inte alls så ”kort” ikonsistensen som LCHF-bröd brukar bli
Äntligen fredag. Idag var det tungt att gå upp, har ont i kroppen och känner migriktigtsliten. Hade jag inte haft världens bästa träningskompisvidminsida som drog mig runt i regnet så hade jag aldrig gjort det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.