Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. såsen får gärna ta lite färg, men innehållet ska inte börja stormkoka
Man man med fördel steka upp lite kycklingstrimlor och blanda i, eller varför inte lite räkor. Ja fortsätter på inslagen bana och ger ännu ett recept på en nyttig och fräsch sallad
Nej, jag har inte ätit min gjutjärnsgryta, men däremot innehållet. Ha i tomat purè, vinet och buljongen och rör försiktigt runt (köttet behöver inte brynas)
Mat som tar tid på sig är kanske inte den bästa vardagsmaten, så känner ni att ni inte hinner mitt i veckan att tillaga denna kyckling så spar receptet till en helg och ta er då tiden
Själv sitter jag på ett tåg på väg till mitt föräldrahem - så helgen kan inte bli annat en bra. Om någon av er (mot förmodan) skulle ha gått och glömt vilket förträffligt middagsalternativ ugnsbakad falukorv är så passar jag på att påminna om det idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.