Den hade jag skurit i klyftor, vänt i rapsolja smaksattmed vitlök, samt ljus soya. Ni får helt enkelt stå ut och kanske till och med köpa er lite vildsvinskött av en snäll jägare i er närhet
Ska man hinna med får man skörda lite varje dag och ta till vara. Plommonmarmelad med vanilj. Lägg alla ingredienser i en kastrull (släng ner vaniljstången och låt den koka med om du vill), blanda runt och låt koka upp
Carina har en mumsig lösning - med citron och ingefära, båda kända för att starta ämnesomsättningen och rensa ut toxiner (gifter), samt mynta, som ökar genomströmningen av kalcium till muskelcellerna, är detta även en perfekt start på dagen
Rör om tills saltet lösts upp och pulvret blandats upp med vattnet. Sätt ugnen på 250 grader. Häll upp det kokande vattnet och smaksättningen i tre olika skålar
Blanda köttfärs, ajvar, ägg, salt och peppar med havregrynen. Vegetariska och med fisk. Pannbiffar är lätta att göra och kan smaksättas på en hel del olika sätt
Jag blev serverad glass smaksattmed brynt smör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkla desserten
Ingredienser Portioner. 1 l 2 kg knappt mogna äpplen (2 kg äpplen motsvarar 4 l skuren frukt) 1 l vatten 9 dl socker per avrunnen liter saft ev pektin Smaksättning 1 dl myntablad eller chilifrukter eller rönnbär (1 dl myntablad motsvarar 2 chilifrukter eller 4 dl rönnbär) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Bästa bästa att ha med sig till parken, stranden eller i bilen. Här hemma älskar vi naturligt smaksatt vatten, och det är så mycket godare och roligare att dricka när det smakar fräscht
Rosta kokosen tillsammans med kardemumma i en torr stekpanna tills kokosen är gyllene. Koka riset enligt förpackningens anvisningar tillsammans med kanelstängerna
Det är gott med kokta grönsaker till. Lägg karrèn i en tät påse och häll över ca 1½ dl portvin och 1 msk svartpeppar samt 1 finhackad vitlöks klyfta och låt det marineras i 1 dygn. Bryn karrén så den får fin färg och lägg över i en ungsform och häll på lite av fonden,portvinet och vattnet och låt steka på ca 150- grader i ca 1 1/2 timme och ös lite då och då, täck med aluminiumfolie sista timmen och tillsätt mer portvin och vatten samt fond så du har en bra grund till såsen. 3 dl portvin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.