Äleby Gård 11 aug 2017, Matlagning med gäster
Smaka&Se
Smaka&Se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st aubergine
  • 1 st finhackad lök
  • 1 st vitlöksklyfta finhackad
  • 1 msk strösocker
  • 1 dl vatten
  • 3. Tag ut ur ugnen och skrapa ut köttet ur skalen och skär smått
  • 50 gr bladpersilja
  • 6 dl mild
  • 1 msk senap
  • 2 st äggula
  • 1 msk
  • Zucchinicréme 10 port
  • 700 gr zucchini
  • Vingelé med hallon, vindruvor & vinbär 10 port
  • 75 cl sött vin, gärna risling
  • Hallonglass 10 port
  • 500 gr mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.