Igår vaknade jag tidigt, strax innan klockan 7, och bestämde mig för att gå upp tidigt. Jag hade som plan att hinna med ett storkok som skulle vara klart till morgonfikat för att ha det överstökat
Tror nog att det kan vara den smartaste efterrätten som finns. Chokladmousse. Det går fort att göra och några få ingredienser som grädde och choklad är det enda som behövs
Grytor – De flesta grytor kan lagas i en enda panna. Bland annat så finns det en artikel om ”Allt-i-ett-matlagning” eller som man säger ”One pot meals” i Storbritannien och USA
Jag känner att det blir mer festmat än vardag här på bloggen, men det är ju roligare att laga festmat och också roligare att dela med sig av de recepten
Så var den köttfria månaden här igen. När det kommer till vegetariska rätter är grytor min absoluta favorit då det är enkelt att göra samtidigt som det går att variera på så många sätt
Sätt ugnen på 225°. Kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i en ugnssäker form. Blanda socker, linfrön, havregryn, havrekli, solrosfrön, kanel och vetemjöl i en skål
Kokosoljan tål höga temperaturer och passar därför bra för matlagning. Denna kommer från frukten (inte kärnan) och är rik på mättat fett, vilket gör den till en stabil olja för matlagning i höga temperaturer
2 dl matlagningsyoghurt 8%. 2 dl matlagningsyoghurt. Nu är middagen bortplockad och jag blev sååå trött. Måste nog lägga mig på soffan i några minuter för att orka göra nå vettigt i kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.