Färska fikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Blanda hjorthornssaltet med lite av mjölet och rör ner i degen. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Testade och gjorde mjölkfria drömmar som blev en riktig hit
Rör rumstempererat matfett med socker och vaniljsocker. Lägg kulorna på två plåtar med bakplåtspapper. Blanda vetemjöl med hjorthornssalt och rör ner mjölblandningen i degen, arbeta ihop degen
Får du inte tag på färska fikon kan du ersätta med päron istället. Vispa sedan äggulorna med elvispen tills att färgen är ljust gul och konsistensen är tjock och krämig
Vispa smör, socker och oljan vitt och poröst. Blanda i alla torra ingrediensen och häll ner det i smörsmeten utom flingorna och potatismjölet som blandas i sist
Skär bort skaften på fikonenoch dela dem. Kör till en slät massa och forma sedan toppar av smeten. Mixa fikonen, smör, mandelmassa, likör och ströbröd i en matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.