En god sås som passar till både torsk och Alaska Pollock. 5-6 portioner Näringsinnehåll per portionKolhydrater 2,1gProtein 9,2Fett 22,8gKalorier 255 Du behöver 8 hårdkokta ägg 3 dl grädde 1/2 fiskbuljong Salt, vitpeppar Persilja Gör så här1
Äggsås är något som jag är uppvuxen med. Äggsås 4 personer 4 st hårdkokta ägg 70g smör 1/2 tsk örtsalt Hacka äggen två av äggen fint och två av äggen lite grövre
Äggsåsen blir inte särskilt fräsch i konsistensen om den fryses, däremot kan den förvaras ett par dagar i kylskåp för att senare värmas i kastrull eller microvågsugn
23 Jun. 10. 33. Fisk i dill- och äggsås. 0kommentarer. Hej allesammans denna juni-tisdag. Min tisdag inleddes med sovmorgon och sedan mysfrukost med barnen i soffan framför tvn, fortfarande i pyjamasarna
Äggsås. Äggsåsen är klar. Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskrygg med äggsås. Bland det mest omtyckta i kategorin husmanskost enligt många av er och jag instämmer (lite grann)
Det finns mat som låter god bara man pratar om den. Tänk typ sirapsglaserade revben. Stannar man upp och tänker lite på sirapsglaserade revben så börjar det ju vattnas i munnen
Jag har tappat lusten att planera min mat på sistone. Jag har behövt ny inspiration. Det här var något nytt, något gott och något utan en massa ingredienser som ”blir över”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.