Dottern tål inte mjölkprotein och vi har testat otaliga recept på mjölkfriavåfflor genom åren. Och alla har resulterat i sorgliga våfflor som varit mest som blöta wettex
Räkor, röd stenbitsrom, rökt lax, dill, citronskiva och gurkskivorBlanda ihop fyllningarna. Plasta in med plastfolie och låt stå i kylskåp minst några timmar
Dehär lite matigare våfflorna är gjord av en enda ingrediens. Då jag har två potatisbullsälskande ungar OCH dessutom är dom två våffelälskande ungar (plus en man som älskar potatis med än HåkanBråkan) så slår det här inte fel på något sätt här hemma - varken hos stora eller små
Mjölkfriavåfflor som blev väldigt frasiga och lyckade. Dessa åt vi med bär från frysen (hallon, blåbär, björnbär och jordgubbar) samt någon variant av mjölkfri vispgrädde som faktiskt smakade helt ok
Det här receptet ger våfflor som är lite frasiga och sega samtidigt. Men jag är inte sen med att följa traditioner, så länge det involverar sylt och grädde, i varje fall
Rör samman havredrycken och vattnet. Tillsätt resten av vätskan och margarinet. Grädda i het lag och servera direkt med t ex mjölkfri glass eller mjölkfri grädde samt sylt eller bär
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.