Bred ut två nävar hackad grönkål (resten används i soppan) på en bakplåt med bakplåtspapper. Häll tillbaka soppan i kastrullen och tillsätt grädde, salt och peppar
Skär halloumiosten i tärningar och stek i en panna med lite olja medan soppan kokar. Häll upp soppan i djupa tallrikar, toppa med lite olja, strö över de krispiga halloumitärningarna och garnera med koriander
Rör ner lite crème fraiche och smaka av soppan med lite muskot, salt och nymalen svartpeppar. 1Kör soppan i mixern eller mixa med en stavmixer. 1Häll upp soppan i skålar och toppa med äppeltärningar, krutonger och timjan
Jo, jag gjorde ju Kantarellsoppa, närmare bestämt Stefano Catenaccis variant. Faktum var att jag gjorde soppan enligt recept men med trattkantareller, och blev så himla missnöjd att jag slängde den och gick och köpte nya gula kantareller och började om
helt rätt i höstrusket. Dessa heta räkor är ett av de mest sökta recepten här på bloggen. Förstår dess popularitet då det verkligen är en supergod rätt som är enkel att fixa ihop
Den här soppan med fräscha smaker av citrusfrukter och ingefära kan jag varmt rekommendera. För en matigare soppa, låt lite risnudlar koka med i slutet