Efter förra årets misslyckande med julskinkan var det kul att lyckas i år. Den blev otroligt bra. Att långsamt rimma den under lång tid med en ganska ”svag” saltlag blev verkligen bra
Tack vare J & M låg det alltså en liten saltrulle av älg och skräpade i frysen igår. Jag vet inte vilken del av djuret som ska föreställa saltrulle men i söt och lagom storlek var den i alla fall
Ja så får det bli. ♥. Hej vännen. Jag sitter i bersån och skriver till dig. Efter en ganska mulen dag har vi nu en underbar eftermiddag/kväll här i den lilla småstaden
Godaste tacopajen. Så är det mitt i veckan igen, jag har börjat lite senare varje dag, väldigt skönt men ändå gått upp tidigt och kört Linn till jobbet
Jag gillar hållbara sallader som man ka ha på lut i kylskåpet i upp till en vecka. Då är det bara att plocka fram när man behöver något grönt till middagsmaten
Här är ett bra recept på en fantastiskt god jordgubbssaft. Tack vare att den är rårörd bevaras c-vitaminerna från jordgubbarna så man kan dricka den med iallafall lite bättre samvete